CEV

El Centre Excursionista de Vallirana és una entitat orientada als esports relacionats amb la natura.

Qui som

Agenda

Consulta l'agenda d'activitats del Centre Excursionista de Vallirana.

Agenda

La Junta

Resum

Junta

Activitats


Notícies


XX CURS D'INICACIÓ A L'ESPELOLOGIA 2020

Un any més i durant 20 anys el Centre, compromès amb l'ensenyament de l'espeleologia, fa un nou curs sense faltar a la seva tradició. Passem tota la informació

CAMINADA POPULAR DE VALLIRANA 2019

Un any més la Caminada Popular de Vallirana no hi pot faltar.

EL TREN QUE NO VA ARRIBAR

És desconegut per moltes persones de Vallirana que  van haver varis projectes per fer arribar el tren fins a Vallirana, però el tren no va arribar mai. Segur que les nostres vides haguessin sigut molt diferent si això s’hagués fet realitat.

Xerrada sobre “el tren que no va arribar” el divendres 27 de setembre a les 19.30h al Centre Excursionista de Vallirana al carrer Major, 402.

A partit de les 19h es podrà visitar l’edifici del Centre.

Nit dels Museus - ANUL·LADA

S’anul·la la Nit dels Museus per la previsió de pluja.

LA NIT DELS MUSEUS

La Nit dels Museus, dissabte 18 de maig, el Centre estarà obert a tothom de 20.30 a 23h. 

PREMI NIT DE L'ESPORT

A la Nit de l’Esport el Centre va ser premiat com a la MILLOR ENTITAT DE VALLIRANA D’ESPORT NO COMPETITIU i vam ser nominats entre les millors entitats amb la tasca social (per la caminada popular) i també nominats a la millor tasca directiva.
No cal dir que sentir-se valorat puja la moral, l’autoestima i dóna una injecció d’energia per no defallir davant les adversitats. De part de tot l’equip del Centre que fa possible que l’entitat segueixi endavant, moltíssimes gràcies a tots els que han cregut amb nosaltres.

Salut i muntanya!

ACTE: HISTÒRIA DE LA NOSTRA CARRETERA

El divendres 14 de desembre l'Associació Amics de Vallirana farà un acte en el que és parlarà de la "HISTÒRIA DE LA NOSTRA CARRETERA" a càrrec de M. Teresa Navas, doctora en Geografia i professora de la UPC. I també es farà la presentació del llibre: DEL PORT D’ORDAL AL PONT DEL LLOBREGAT, Un recorregut històric per l’N-340 de Francesc Ollé.

Pàgines